Europa Conference League

Οι αντιδράσεις των Βέλγων για το ΠΑΟΚ-Γάνδη: «Εφικτή η πρόκριση, απέφυγε μεγάλα ονόματα»

Αισιόδοξα αλλά συγκρατημένα τα βελγικά ΜΜΕ για την κλήρωση της Γάνδης με τον ΠΑΟΚ

Η κληρωτίδα του Europa Conference League έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τη Γάνδη, με τα βελγικά ΜΜΕ να θεωρούν την κλήρωση καλή για τους «βούβαλους», δίχως πάντως να παραλείπουν τους... κινδύνους που έχει μπροστά της η ομάδα του Χάιν Βανχάζεμπρουκ.

Το HLN αναφέρει ότι «μπορεί να είναι ένα μακρινό ταξίδι σε μία χώρα όπου συχνά τα γήπεδα έχουν... ατμόσφαιρα-κόλαση, όμως γενικά η αποστολή χαρακτηρίζεται εφικτή».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Het Nieuwsblad, που κάνει επίσης λόγο για «εφικτή αποστολή», κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα 16 γκολ του Κούρτιτς αλλά και το γεγονός ότι η Γάνδη απέφυγε μεγάλα ονόματα όπως η Λέστερ και η Μαρσέιγ.

Το Voetbal Nieuws αναφέρει ότι «η Γάνδη μετείχε στην κλήρωση ως ισχυρή αλλά και πάλι είχε δυνατούς αντιπάλους απέναντί της. Τους απέφυγε κατά κύριο λόγο, πέφτοντας με τον ΠΑΟΚ».



Πιο αισιόδοξο το Voetbal24, σύμφωνα με το οποίο «η Γάνδη ανυπομονεί για τα ματς με τον ΠΑΟΚ», ξεκαθαρίζοντας πάντως πως «ο ΠΑΟΚ είναι 2ος στο ελληνικό πρωτάθλημα και απέκλεισε τη Μίντιλαντ, οπότε δεν θα είναι εύκολο».



Εφικτή θεωρεί την πρόκριση και το Sporza, που μάλιστα τονίζει ότι «στη Γάνδη ανακουφίστηκαν μετά την κλήρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x